TOBA architecten en ingenieurs
Print E-mail
[a]   [reset]   [A]

  • Impressie -  voorgevel
  • Impressie -  rechter voorgevel
  • Impressie -  rechter voorgevel vanaf het water
  • Impressie -  achtergevel van het water
  • Impressie -  linker voorgevel vanaf het water
  • Impressie -  vogelvlucht van voorgevel
  • Impressie -  vogelvlucht van achtergevel
  • Voorgevel
  • Rechter zijgevel
  • Achtergevel
  • Linker zijgevel

Kantoorpand met patio te Waddinxveen

Door de combinatie van een hoge productiehal en standaard verdiepingshoogte voor de kantoren op de begane grond ontstond de mogelijkheid om de begane grond vloer te verhogen naar 1,5 meter. Door het gebruik van een hellingbaan om naar de entree te komen wordt de gebruiker en bezoeker zich des te meer bewust van het binnen gaan van het kantoorpan. Doordat de begane grond is opgetild ontstaat hierdoor een vlakke 1e verdieping. Hier is ten behoeve van maximale daglichttoetreding gekozen voor een kantoortuin / patio. Het hart van het gebouw, de patio, is in een eenvoudig stramien geheel in blauw uitgevoerd.

Fase : Ontwerpfase
Lokatie : Waddinxveen
Opdrachtgever : VOSPLan vastgoedontwikkeling
laatste nieuws
 

1 maart 2012
SamenBouwen in Bodegraven CPO project

U heeft vast wel eens gedacht: zou ik niet mijn eigen woning kunnen bouwen? TOBA architecten & ingenieurs biedt u de SamBo-mZou u willen weten wat de mogelijkheden zijn om in een groep, samen, uw eigen woning te bouwen op Weideveld in Bodegraven?
lees meer...